Καλώς ορίσατε στην PowerSoft

PowerSoft_Logo

Η Powersoft Computer Solutions Ltd δημιουργήθηκε το 1993, και από τότε δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στην κυπριακή αγορά στο χώρο της Πληροφορικής, με κύριο αντικείμενο την παραγωγή και διάθεση λογισμικών εφαρμογών, συνοδευμένων με την ανάλογη εκπαίδευση και ταυτόχρονα την παροχή της αναγκαίας τεχνικής υποστήριξης.

Έξι χρόνια μετά την ίδρυσή της, και συγκεκριμένα το Νοέμβριο του 1999, η Powersoft γίνεται η πρώτη εταιρεία στην Κύπρο που κερδίζει την πιστοποίηση TicKIT, η οποία αποτελεί εξειδίκευση του ISO 9001 για εταιρείες Πληροφορικής και θέτει διεθνώς συγκεκριμένες και αυστηρές προδιαγραφές για τις διαδικασίες παραγωγής Software.

Τον Ιούνιο του 2013 η PowerSoft πέτυχε την πιστοποίηση του (CMMI) Capability Maturity Model Integration και έγινε η πρώτη και μοναδική κυπριακή εταιρεία που επιτυγχάνει αυτήν την πιστοποίηση.

Η Powersoft ενισχύει τις επιχειρήσεις πελάτες της, να επιτύχουν τους σκοπούς και στόχους τους μέσω προσεκτικού και επίμονου προγραμματισμού και αξιόπιστων εφαρμογών. Κατανοεί το πόσο σημαντική είναι η συστηματική και επαρκής πληροφόρηση στα όργανα διοίκησης, διεύθυνσης και εποπτείας ενός οργανισμού από ένα αυτοματοποιημένο σύστημα. Σήμερα το πελατολόγιο της Powersoft, αριθμεί με πέραν των 1300 ενεργών πελατών,  αποτελούμενο από ελεύθερους επαγγελματίες μέχρι μεγάλους τραπεζικούς οργανισμούς και το φάσμα των εφαρμογών που τους προσφέρεται αποτελείται από πλειάδα εφαρμογών που απευθύνονται σε πολλαπλές επιχειρησιακές ανάγκες. Στόχος της εταιρείας είναι η ομαδική προσέγγιση στην συνεργασία με τους πελάτες της για την μέγιστη δυνατή ενίσχυση των πελατών της με τελευταίας τεχνολογίας επιχειρησιακά προγράμματα και λύσεις.

Η PowerSoft έχει βραβευτεί με το Κυπριακό Βραβείο Καινοτομίας 2011 στον Τομέα Υπηρεσιών για την ανάπτυξη ενός καινοτόμου λογισμικού/ψηφιακής πλατφόρμας Ολικής Ποιότητας και Διαχείρισης.


Newsletter

Sign-up and receive by e-mail our newsletter.

Cloud Accounting & Stock Control Software

Δοκιμάστε το Cloud Accounting και το Stock Control εντελώς δωρεάν για 30 ημέρες. 

Free 30 Days Trial

Εφαρμογές

H Powersoft είναι η πρώτη κυπριακή εταιρεία που είναι έτοιμη να παρουσιάσει νέες εφαρμογές όπως Powernote, Powerpresenter και Greek Νews. Είναι οι πρώτες εφαρμογές που μπορούν να παρουσιαστούν σε Windows 8 και είναι διαθέσιμες στο MarketPlace δωρεάν.

περισσότερα

Τελευταία Νέα

Η Powersoft πιστοποιείται με το διεθνές πρότυπο CMMI

02 August 2013

Σημαντική διάκριση, τόσο για την Κύπρο, όσο και για την PowerSoft, που κατάφερε να γίνει κάτοχος του διεθνές προτύπου CMMI Dev, πετυχαίνοντας την πιστοποίηση του Capability Maturity Model Integration (CMMI). Πρόκειται για τη μοναδική Κυπριακή εταιρία που επιτυγχάνει αυτήν την πιστοποίηση  και μία από τις πολύ λίγες στην Ευρώπη. Αν συνυπολογίσει κανείς το αυστηρό πλαίσιο που υιοθετείται για την πιστοποίηση του μοντέλου CMMI, καθώς και τα ονόματα εταιρειών στο εξωτερικό που έχουν υιοθετήσει και έχουν αξιολογηθεί με την πιστοποίηση CMMI όπως είναι η NASA / Reuters / IBM / Microsoft / General Motors / JP Morgan Chase / Siemens IS / Northrop Grumman IT,  εύκολα μπορεί να αντιληφθεί το μέγεθος και την αξία της διάκρισης της PowerSoft.

Read more

Επικοινωνία

διεύθυνση

PowerSoft Tower
Λεωφ. Λάρνακος 39-41
2101 Λευκωσία, Κύπρος

Address

PowerSoft Tower
39-41 Larnakos Ave.
2101 Nicosia, Cyprus

T: +357 22 41 00 00
F: +357 22 67 77 22
E: sales@powersoft.com.cy

Company Reg. No. HE84900
VAT Reg. No. 10084900C

στείλτε μήνυμα

Need Support?

Call us at:
+357 22 41 00 00 or send a message

Click here to Connect